Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

Zalen

ZALEN

 

Het HeerenHuis beschikt over 8 zalen, van verschillend formaat. De zalen zijn geschikt voor verschillende gelegenheden als vergaderingen, lezingen, partijen, groepsdiners, danslessen en bruiloften. Het paradepaardje is de grote zaal op de begane grond. Deze zaal heeft de uitstraling van een klassieke danszaal met glas in lood ramen in het plafond en sierlijke kroonluchters. De zaal beschikt over een eigen bar en is een ideale ruimte voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verenigingsfeest of muziekoptreden. Het huren van een zaal kan gecombineerd worden met een lunch, diner en/of borrel.

 

Wij begrijpen dat het organiseren van een bijeenkomst veel tijd in beslag neemt. Daarom maken wij graag een offerte op maat voor u. Of loop gerust eens bij ons binnen en wij laten u graag onze zalen zien.

 

Klik op de zalen voor een korte beschrijving van de verschillende zalen.

Vergaderarrangementen

 

Wanneer u een vergadering, congres of andere zakelijk bijeenkomst wilt organiseren, bieden wij u diverse mogelijkheden aan. De onderstaande prijzen zijn inclusief zaalhuur en gelden vanaf minimaal 15 personen. Voor afwijkende wensen en kleinere groepen maken wij graag een offerte op maat voor u.

  • 4 uurs vergaderarrangement à € 13,50 p.p.
  • 4 uurs vergaderarrangement de luxe à € 23,50 p.p. (inclusief lunch) 
  • 6 uurs vergaderarrangement de luxe  à € 25,95 p.p. (inclusief lunch)
  • 8 uurs vergaderarrangement de luxe à € 32,50 p.p. (inclusief lunch)

 

Download de vergaderarrangementen hieronder: 
Download hier de Vergaderarrangementen

 

Een leuke onderbreking tijdens de vergadering?

Op zoek naar een leuke onderbreking tijdens het vergaderen? Kijk dan ook eens bij Het Eventhuis, bijvoorbeeld een Haka workshop!  Deze workshop wordt bijvoorbeeld vaak geboekt als aftrap van een evenement of dag of als onderbreking tijdens een lange vergaderdag. Op deze manier kun je kleine of grote groepen een energieke ervaring geven zonder dat het al te intensief is!

 

Offertes

Voor meer informatie over losse zaalhuur en de verschillende mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via info (@) hetheerenhuis.com

De Heerenzaal

De Heerenzaal bevindt zich op de begane grond en is het paradepaardje van Het HeerenHuis. De Heerenzaal heeft de uitstraling van een klassieke danszaal met glas in lood ramen in het plafond en sierlijke kroonluchters. De zaal beschikt over een eigen bar en is een ideale ruimte voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verenigingsfeest of muziekoptreden. Voor grote partijen zoals gala’s en feesten is het ook mogelijk het restaurant en de Heerenzaal te reserveren.

Zaal 5

De wijnkamer

Aan de achterzijde van restaurant Het HeerenHuis bevindt zich zaal 5, ook wel de wijnkamer genoemd. Deze kamer beschikt over een stelling, waarin verschillende wijnen decoratief zijn opgeborgen. Het is een gezellige, intieme kamer, geschikt voor besloten diners voor maximaal 18 personen. 

Zaal 7

Aan de achterzijde op de eerste verdieping bevindt zich een rustige vergaderkamer. De zaal is zeer geschikt voor het houden van één op één gesprekken of voor vergaderingen met kleine groepen.

Zaal 8

Op de eerste verdieping aan de achterzijde bevindt zich een rustig gelegen zakelijke zaal. Zaal 8 is geschikt voor 40 personen, maar dit is afhankelijk van de opstelling van de zaal. De zaal is zeer geschikt voor het houden van vergaderingen, bijeenkomsten of voor het geven van een lezing voor een besloten groep.

Deze zaal is ook uitstekend te combineren met een workshop. Kijk op Het EventHuis voor onze workshops. 

Zaal 9

Aan de voorzijde op de eerste verdieping bevindt zich zaal 9. Een sfeervolle zaal met prachtig uitzicht op de Groningse grachten en een klassieke uitstraling. Zaal 9 is geschikt voor het houden van een vergadering, bijeenkomst of een besloten diner, maar is ook zeer geschikt voor het houden van een workshop.

 

 

 

Zaal 10

De scheepskamer

Aan de voorzijde, op de eerste verdieping, bevindt zich zaal 10. Deze zaal is geschikt voor een vergadering of een kleine bijeenkomst en beschikt over een unieke tafel. U vergadert namelijk aan een glazen tafel ondersteund door een optimist (open zeilboot). Deze unieke tafel biedt ruimte voor maximaal 14 personen. Dus verras uw tafelgenoten met een 'scheepsraad' aan deze bijzondere, sfeervolle tafel.

 

Tip: leuk om te combineren met een lunch of borrel op de HeerenSloep, Voor meer informatie kunt u terecht op Het EventHuis

Zaal 11

Aan de voorzijde, op de tweede verdieping, bevindt zich een sfeervolle zaal. Zaal 11 is geschikt voor danslessen en kan tevens omgebouwd worden tot vergaderzaal. Deze zaal is geschikt voor 40 personen (afhankelijk van de opstelling van de zaal). De zaal beschikt over glas in lood ramen en heeft een sfeervolle en klassieke uitstraling. Zaal 11 is geschikt voor het houden van een vergadering of bijeenkomst, maar is ook zeer geschikt voor het houden van een workshop. Het HeerenHuis biedt verschillende workshops aan, kijk hiervoor op Het EventHuis.