Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

ZALEN

 

Het HeerenHuis beschikt over 8 zalen, van verschillend formaat. De zalen zijn geschikt voor verschillende gelegenheden als vergaderingen, lezingen, partijen, groepsdiners, danslessen en bruiloften. Het paradepaardje is de grote zaal op de begane grond. Deze zaal heeft de uitstraling van een klassieke danszaal met glas in lood ramen in het plafond en sierlijke kroonluchters. De zaal beschikt over een eigen bar en is een ideale ruimte voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verenigingsfeest of muziekoptreden. Het huren van een zaal kan gecombineerd worden met een lunch, diner en/of borrel.

 

Wij begrijpen dat het organiseren van een bijeenkomst veel tijd in beslag neemt. Daarom maken wij graag een offerte op maat voor u. Of loop gerust eens bij ons binnen en wij laten u graag onze zalen zien.

 

Klik op de zalen voor een korte beschrijving van de verschillende zalen.

 

PRIJZEN 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan ! 

Vergaderarrangementen

Wanneer u een vergadering, congres of andere zakelijk bijeenkomst wilt organiseren, bieden wij u diverse mogelijkheden aan. De onderstaande arrangementen zijn inclusief zaalhuur en gelden vanaf minimaal 8 personen. Voor kleinere groepen wordt een offerte op maat opgesteld.


• 4 uurs vergaderarrangement vanaf € 13,50 p.p.
• 4 uurs vergaderarrangement de luxe vanaf € 23,50 p.p. (inclusief lunch)
• 6 uurs vergaderarrangement de luxe vanaf € 25,95 p.p. (inclusief lunch)
• 8 uurs vergaderarrangement de luxe vanaf € 32,50 p.p. (inclusief lunch)

 

Download de vergaderarrangementen hieronder: 
Download hier de Vergaderarrangementen


Offertes 

Voor meer informatie over losse zaalhuur en de verschillende mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via info (@) hetheerenhuis.com

De Heerenzaal

De Heerenzaal bevindt zich op de begane grond en is het paradepaardje van Het HeerenHuis. De Heerenzaal heeft de uitstraling van een klassieke danszaal met glas in lood ramen in het plafond en sierlijke kroonluchters. De zaal beschikt over een eigen bar en is een ideale ruimte voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verenigingsfeest of muziekoptreden. Voor grote partijen zoals gala’s en feesten is het ook mogelijk het restaurant en de Heerenzaal te reserveren. Ook is de zaal geschikt voor zakelijke gelegenheden zoals presentaties, algemene ledenvergaderingen & congressen. 

 

-De HeerenZaal beschikt over een eigen bar, ideaal voor bruiloften & feesten 
-De zaal is flexibel in te delen en geschikt voor kleine en grote gezelschappen 
-Het is eventueel mogelijk om apparatuur zoals een microfoon, een beamer en een projectiescherm bij ons te huren. 

Zaal 5

De wijnkamer

Aan de achterzijde van restaurant Het HeerenHuis bevindt zich zaal 5, ook wel de wijnkamer genoemd. Deze kamer beschikt over een stelling, waarin verschillende wijnen decoratief zijn opgeborgen. Het is een gezellige, intieme kamer, geschikt voor besloten diners voor maximaal 18 personen. 

Zaal 7

Aan de achterzijde op de eerste verdieping bevindt zich een rustige vergaderkamer. De zaal is zeer geschikt voor het houden van één op één gesprekken of voor vergaderingen met kleine groepen. Ook behoort het huren van deze kamer voor een langere periode tot de mogelijheden, bijvoorbeeld als flexwerkplek of kantoor voor een ZZP'er. 

Zaal 8

Op de eerste verdieping aan de achterzijde bevindt zich een rustig gelegen zakelijke zaal. De zaal is zeer geschikt voor het houden van vergaderingen, bijeenkomsten of voor het geven van een lezing voor een besloten groep. Zaal 8 is geschikt voor maximaal 60 personen in bioscoopopstelling, maar in U-vorm is de capaciteit maximaal 30 personen. Het maximale aantal is dus afhankelijk van de gewenste opstelling. Advies nodig? Wij helpen u graag om de juiste opstelling te vinden voor uw bijeenkomst. 
 

-De zaal is flexibel in te delen
-Het is eventueel mogelijk om apparatuur zoals een beamer en een projectiescherm bij ons te huren. 

Zaal 9

Aan de voorzijde op de eerste verdieping bevindt zich zaal 9. Een sfeervolle zaal met prachtig uitzicht op de Groningse grachten en een klassieke uitstraling. Zaal 9 is geschikt voor het houden van een vergadering, of presentatie, maar is ook zeer geschikt voor het houden van een besloten diner, workshop of een gezellig etentje.  Deze ruimte is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. De maximale capaciteit is afhankelijk van de gewenste opstelling. Advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

 

- Vergaderopstelling: 10-30 personen
- Lezingopstelling: 10-60 personen
- Diner: 10-60 personen 
- Buffet: 10-60 personen
- De zaal is flexibel in te delen
- Het is eventueel mogelijk om apparatuur zoals een beamer en een projectiescherm bij ons te huren. 

Zaal 10

De scheepskamer

Aan de voorzijde, op de eerste verdieping, bevindt zich zaal 10. Deze zaal is geschikt voor een vergadering of een kleine bijeenkomst en beschikt over een unieke tafel. U vergadert namelijk aan een glazen tafel ondersteund door een optimist (open zeilboot). Deze unieke tafel biedt ruimte voor maximaal 14 personen. Dus verras uw tafelgenoten met een 'scheepsraad' aan deze bijzondere, sfeervolle tafel.

 

Tip: leuk om te combineren met een lunch of borrel op de HeerenSloep, Voor meer informatie kunt u terecht op Het EventHuis

Zaal 11

Aan de voorzijde, op de tweede verdieping, bevindt zich een sfeervolle danszaal. Zaal 11 is geschikt voor danslessen en kan tevens omgebouwd worden tot vergaderzaal. Deze zaal is geschikt voor 40 personen (afhankelijk van de opstelling van de zaal). De zaal beschikt over glas in lood ramen en heeft een sfeervolle en klassieke uitstraling. Zaal 11 is geschikt voor het houden van een vergadering of bijeenkomst, maar is ook zeer geschikt voor het houden van een workshop. Het HeerenHuis biedt verschillende workshops aan, kijk hiervoor op Het EventHuis.