Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

Vrijmibo pakket

Lieve mensen,
We worden helemaal overspoeld met lieve berichtjes en aanvragen voor het afscheids vrijmibo pakket, erg mooi en fijn om te lezen. Het is sinds het artikel in de krant zo ontzettend snel gegaan dat we al helemaal door onze vrijmibo pakketten heen zijn, dus helaas is het NIET meer mogelijk om een vrijmibo pakket af te halen of te reserveren! Bedankt voor alle goede wensen, wie weet wat de toekomst brengt. Hopelijk tot ziens! 
Groetjes, team Het HeerenHuis 

tijdelijk het PannenkoekHuis!

Tot nader bericht is het Pannenkoekhuis voorlopig gesloten

 

Helaas is Het HeerenHuis komende weken gesloten en uiteraard heeft dit ook invloed op ons bedrijf en het team.

 

Daarom hebben wij besloten om niet bij de meelpakken neer te gaan zitten en voordat er beslag op ons wordt gelegd hebben wij zelf het beslag gemaakt en bakken we torenhoge stapels, om kinderen, ouders, opa en oma’s, studenten maar ook bedrijven te voorzien van heerlijke pannenkoeken! 

 

Wij hebben nog geen bezorgsysteem, dus wij komen het persoonlijk bij jou thuis bezorgen! Bel of meel ons via 050-3120438 of info@hetheerenhuis.com om je bestelling door te geven! 
 

Afhaal: mogelijk op bestelling
Bezorgkosten: € 2,50 per bestelling 
Tijden: bestellen mogelijk tussen 12.00 - 18.15 uur.
Betaling: per pin of via het versturen van een Tikkie

 

Klik hier om naar de bestellijst te gaan.

Speciaalbierplein de Ossenmarkt

Zet zaterdag 25 april alvast maar in je agenda want op die dag vindt het gezelligste openlucht speciaalbierfestival van Groningen plaats op de Ossenmarkt! Met 10 verschillende brouwers, live-muziek, food en een groot terras wordt het één groot feest!

 

Tijd: 13:00 - 21:00 uur
Voorverkoop: € 7,50 inclusief 2 munten 
Aan de deur: € 7,50 inclusief 1 munt 

 

De ticketverkoop gaat binnenkort van start, dus houdt deze pagina in de gaten! 

Het leukste kindvriendelijke café van Groningen?

Uit eten met het hele gezin kan soms een behoorlijke uitdaging zijn, maar met onze kinderspeelhoek het 'Kidshuis' zorgen we ervoor dat uw kind zich geen moment verveelt! U kunt bij ons terecht voor lunch, borrel, diner. Ook van harte welkom voor alleen een kopje koffie. Doordeweeks zijn wij al om 09:00 uur open en in het weekend vanaf 12:00 uur. 

 

 

FamiliePlein de Ossenmarkt

Datum: Maandag 27 april 2020
Tijd: 13:00 - 19:00 uur
Locatie: de Ossenmarkt
Entree: € 5,- 

 

Aanstaande Koningsdag wordt de Ossenmarkt weer omgetoverd tot het ‘FamiliePlein’. Dit plein is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, er is héél veel gezelligheid. Er zijn verschillende kinderactiviteiten zoals knutselen, midgetgolf, zeilles op het droge, klussen met hout en nog veel meer!

 

Na het grote succes van FamiliePlein De Ossenmarkt op Koningsdag de afgelopen jaren volgt nu alweer de 7e editie. Gezelligheid, veiligheid en geborgenheid zijn de pijlers waar we ons op richten. Het plein, dat met hekken afgeschermd zal worden, moet ouders een veilig gevoel geven, wetende dat hun kind niet zonder hen van het plein af kan. Het feest zal muzikaal ondersteund worden en tevens zijn er op het plein diverse kinderactiviteiten! 

 

Voor ouders zijn er picknicktafels waar zij kunnen genieten van een glas wijn of één van onze vele speciaalbieren. De kinderen kunnen lekker spelen terwijl de ouders aan het borrelen zijn. We richten ons met name op gezinnen met kinderen in de leeftijd 0 t-m 12 jaar. Uiteraard zijn oudere kinderen of opa's en oma's  ook welkom, een plein voor jong en oud. 

 

Een voorbeeld van een aantal activiteiten die wij nu (optioneel) in het programma hebben staan zijn:
Kids-DJ, Knutseltafels, klussen met hout, zeilles op het droge, midgetgolf, stormbaan, zandbak voor de allerkleinste, foodcorner, Bar enz.


Om dit allemaal mogelijk te maken komen er veel randvoorwaarden bij kijken, zoals mobiele toiletten, EHBO, vergunningen, Veiligheidshekken (zodat kinderen niet zonder hun ouders van het plein kunnen), podium, apparatuur, activiteiten en de bands.
Daarom wordt er € 5,- entree gevraagd in de vorm van een polsbandje. Dit polsbandje hebben de kinderen nodig om mee te mogen doen aan de activiteiten. 

 

Klik hier voor het Facebookevent 

BluesPlein de Ossenmarkt

Zondag 26 april 2020  -  BluesPlein de Ossenmarkt  
Gratis entree. Plein open om 19.30 uur.


Direct ten noorden van de binnenstad, aan de grachten van Groningen verandert de Ossenmarkt in een bruisend muziekplein voor bluesfans, waar men vanaf 20.00 uur tot in de late uurtjes gratis kan genieten van talentvolle Blues Bands. Met in de line up: Big Bo, Electric Hollers en de Jed Thomas band!

 

Meervoudig award winnaar Bo Brocken (1966, artiestennaam: Big Bo) speelt al meer dan 30 jaar zijn blues met hart en ziel. In deze “one-man-band” setting speelt hij naast eigen werk voornamelijk blues-klassiekers uit de jaren ’30, ’40 en ’50 waarbij onversneden en vaak obscure Deltablues de boventoon voert.

 

Electric Hollers is een blues/rock-sensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden. De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After en bracht in 2018 hun eerste plaat ‘Rise’ uit.

 

En dan de Jed Thomas Band, 100% Rocking BluesRock uit (Leeds, UK)! Dus kom gezellig genieten met vrienden. Veel picknicktafels, Speciaalbierbar en lekker eten.

 

 

Elke donderdag een nieuw biertje van de week!

Bierstrippenkaart 

Elke donderdag hebben wij een ander speciaalbier op de tap. Met de bierpas/strippenkaart kunt u iedere donderdag genieten van het biertje van de week. Deze pas is één jaar geldig vanaf de aanschafdatum en is verkrijgbaar in ons Grand Café.  
 

Voor maar € 20,- kunt u een SpeciaalbierPas aanschaffen. Op vertoon van deze pas heeft u elke donderdag het recht om gratis het speciaalbier van de week te komen proeven. Voor slechts € 20,- proeft u dus maar liefst 52 speciaalbieren, de pas is namelijk 1 jaar geldig!

 

 

Speciaalbier aanbieding op zaterdag!

 

Elke zaterdag van 15.00 tot 17.00 

2 speciaalbier halen = 1 betalen! 

 

 

High beer, uniek in Groningen!

Na alle ladies nights, high tea's en nog meer ladies evenementen wordt het nu tijd voor een echte mannendag! High beer, de stoere en mannelijke variant op de high tea! Lekker bier drinken met heerlijke hapjes. Bij Het HeerenHuis zetten wij de Heeren ( en de dames ) in de spotlight.

 

High Beer: € 23,50 per persoon  (middag of avondborrel) 

High Beer XL: € 30,- per persoon (vergelijkbaar met een 3gangendiner) 

 

Vanaf 2 personen 

 

 U heeft de keuze uit drie speciaalbieren uit ons ruime speciaalbierassortiment  (meer dan 45 speciaalbieren) geserveerd met heerlijke hapjes.

 

1e ronde

Charcuterie
Verschillende vleeswaren en kaasjes van binnen- en buitenland geserveerd met brood en smeersels

2e ronde

“Mini-burger”
Kleinere variant van onze huisstijl hamburger, gemaakt van 100% rund (en indien mogelijk op smaak aangepast bij het biertje) geserveerd met frietjes

3e ronde

“Bieramisu”
Het traditionele Italiaanse dessert in een hedendaags jasje, bereid met een regionaal donker bier

 

Optioneel: High Beer XL  Voor € 30,- p.p. serveren wij een grotere variant burger met extra frietjes. Gaat u voor de High Beer XL dan is dit echt een vullende avondmaaltijd, vergelijkbaar met een 3gangendiner, dus wij raden u aan om met een lege maag te arriveren! 

 

 

Kom gezellig met een groep familie, vrienden of collega's! 

p.s. ook voor dames.

 

 

Woensdag aanbieding! 

Let op: op woensdag bieden wij de High Beer aan voor slechts € 20,- per persoon. De High Beer XL kost dan € 27,50 per persoon, dus aarzel niet langer en reserveer je tafeltje via 050-3120438 of info (@) hetheerenhuis.com