Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

Het leukste kindvriendelijke café van Groningen?

Uit eten met het hele gezin kan soms een behoorlijke uitdaging zijn, maar met onze kinderspeelhoek het 'Kidshuis' zorgen we ervoor dat uw kind zich geen moment verveelt! U kunt bij ons terecht voor lunch, borrel, diner. Ook van harte welkom voor alleen een kopje koffie. Doordeweeks zijn wij al om 09:00 uur open en in het weekend vanaf 12:00 uur. 

 

 

BluesPlein de Ossenmarkt 2020

Zondag 26 april 2020  -  BluesPlein de Ossenmarkt  
Gratis entree. Plein open om 19.30 uur.


In de nacht van 26 op 27 april vormt de Ossenmarkt een ontmoetingsplaats voor Blues liefhebbers.

 

Blues fans kunnen deze avond terecht op de Ossenmarkt. Direct ten noorden van de binnenstad, aan de grachten van Groningen verandert deze avond de Ossenmarkt in een bruisend muziekplein. Waar men vanaf 20.00 uur tot in de late uurtjes gratis kan genieten van talentvolle Blues Bands. Met in de line up onder andere de Jed Thomas band! 

 

Super goede muziek, veel picknicktafels, speciaalbierbar en lekker eten. Dus kom gezellig genieten en nodig al je blues- en speciaalbiervrienden uit! 

 

 

Elke donderdag een nieuw biertje van de week!

Bierstrippenkaart 

Elke donderdag hebben wij een ander speciaalbier op de tap. Met de bierpas/strippenkaart kunt u iedere donderdag genieten van het biertje van de week. Deze pas is één jaar geldig vanaf de aanschafdatum en is verkrijgbaar in ons Grand Café.  
 

Voor maar € 20,- kunt u een SpeciaalbierPas aanschaffen. Op vertoon van deze pas heeft u elke donderdag het recht om gratis het speciaalbier van de week te komen proeven. Voor slechts € 20,- proeft u dus maar liefst 52 speciaalbieren, de pas is namelijk 1 jaar geldig!

 

 

Speciaalbier aanbieding op zaterdag!

 

Elke zaterdag van 15.00 tot 17.00 

2 speciaalbier halen = 1 betalen! 

 

 

High beer, uniek in Groningen!

Na alle ladies nights, high tea's en nog meer ladies evenementen wordt het nu tijd voor een echte mannendag! High beer, de stoere en mannelijke variant op de high tea! Lekker bier drinken met heerlijke hapjes. Bij Het HeerenHuis zetten wij de Heeren ( en de dames ) in de spotlight.

 

High Beer: € 23,50 per persoon  (middag of avondborrel) 

High Beer XL: € 30,- per persoon (vergelijkbaar met een 3gangendiner) 

 

Vanaf 2 personen 

 

 U heeft de keuze uit drie speciaalbieren uit ons ruime speciaalbierassortiment  (meer dan 45 speciaalbieren) geserveerd met heerlijke hapjes.

 

1e ronde

Charcuterie
Verschillende vleeswaren en kaasjes van binnen- en buitenland geserveerd met brood en smeersels

2e ronde

“Mini-burger”
Kleinere variant van onze huisstijl hamburger, gemaakt van 100% rund (en indien mogelijk op smaak aangepast bij het biertje) geserveerd met frietjes

3e ronde

“Bieramisu”
Het traditionele Italiaanse dessert in een hedendaags jasje, bereid met een regionaal donker bier

 

Optioneel: High Beer XL  Voor € 30,- p.p. serveren wij een grotere variant burger met extra frietjes. Gaat u voor de High Beer XL dan is dit echt een vullende avondmaaltijd, vergelijkbaar met een 3gangendiner, dus wij raden u aan om met een lege maag te arriveren! 

 

 

Kom gezellig met een groep familie, vrienden of collega's! 

p.s. ook voor dames.

 

 

Woensdag aanbieding! 

Let op: op woensdag bieden wij de High Beer aan voor slechts € 20,- per persoon. De High Beer XL kost dan € 27,50 per persoon, dus aarzel niet langer en reserveer je tafeltje via 050-3120438 of info (@) hetheerenhuis.com