Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

Flikken Groningen

Zet je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest geheel in het teken van een geheimzinning moordmysterie. In speciale onderzoeksteams trekken jullie door Groningen om zo snel mogelijk alle DNA-sporen te achterhalen die utieindelijk leiden naar het moordwapen en de moordenaar. 

 

Was het een laffe misdaad of komen er politieke geheimen aan het licht? Pas wel op.... jullie bevinden je op gevaarlijk terrein! 

 

Bij Flikken Groningen is echt teamwork vereist. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende onderzoeksteams die allemaal hetzelfde dossier meekrijgen. In dit dossier zit een route en de locaties waar er sporen achtergelaten zijn. Aan jullie de taak om binnen de gestelde tijd deze klus te klaren! Via verschillende opdrachten zullen jullie meer informatie krijgen over het moordwapen, de moordlocatie en de moordenaar. 

 

Weten jullie uiteindelijk de juiste verdachte aan te wijzen? De moordenaar heeft zijn moordwapen achtergelaten ind e stad. Als jullie deze weten te bemachtigen zijn jullie grote kanshebbers om Flikken Groningen winnend af te sluiten. 

 

Na twee uur puzzelen staat er een welverdiend drankje op jullie te wachten. Jullie begeleider checkt ondertussen of het dossier afgesloten akn worden. Het winnende onderzoeksteam wordt uiteraard beloond voor hun kundige speurwerk! 

 

Flikken Groningen arrangement:
Tijdsduur: 2,5 uur
Aantal personen: vanaf 10 personen 

 

-Ontvangst bij Het HeerenHuis met koffie/thee
-Spel, inclusief spelbegeleiding
-Prijsuitreiking bij Het HeerenHuis met een drankje en een bitterbal 

Prijs: € 29,- per persoon inclusief BTW 


Uitbreidingsmogelijkheden: 
Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop:
Flikken Groningen arrangement inclusief lunch: vanaf € 41,75 per persoon
Flikken Groningen arrangement inclusief 3gangendiner: vanaf € 52,- per persoon 


Informeer naar de mogelijkheden via: info (@) hetheerenhuis.com of 050-3120438, of klik hier om contact met ons op te nemen.