Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

FamiliePlein de Ossenmarkt

Datum: Maandag 27 april 2020
Tijd: 13:00 - 19:00 uur
Locatie: de Ossenmarkt
Entree: € 5,- 

 

Aanstaande Koningsdag wordt de Ossenmarkt weer omgetoverd tot het ‘FamiliePlein’. Dit plein is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, er is héél veel gezelligheid. Er zijn verschillende kinderactiviteiten zoals knutselen, midgetgolf, zeilles op het droge, klussen met hout en nog veel meer!

 

Na het grote succes van FamiliePlein De Ossenmarkt op Koningsdag de afgelopen jaren volgt nu alweer de 7e editie. Gezelligheid, veiligheid en geborgenheid zijn de pijlers waar we ons op richten. Het plein, dat met hekken afgeschermd zal worden, moet ouders een veilig gevoel geven, wetende dat hun kind niet zonder hen van het plein af kan. Het feest zal muzikaal ondersteund worden en tevens zijn er op het plein diverse kinderactiviteiten! 

 

Voor ouders zijn er picknicktafels waar zij kunnen genieten van een glas wijn of één van onze vele speciaalbieren. De kinderen kunnen lekker spelen terwijl de ouders aan het borrelen zijn. We richten ons met name op gezinnen met kinderen in de leeftijd 0 t-m 12 jaar. Uiteraard zijn oudere kinderen of opa's en oma's  ook welkom, een plein voor jong en oud. 

 

Een voorbeeld van een aantal activiteiten die wij nu (optioneel) in het programma hebben staan zijn:
Kids-DJ, Knutseltafels, klussen met hout, zeilles op het droge, midgetgolf, stormbaan, zandbak voor de allerkleinste, foodcorner, Bar enz.


Om dit allemaal mogelijk te maken komen er veel randvoorwaarden bij kijken, zoals mobiele toiletten, EHBO, vergunningen, Veiligheidshekken (zodat kinderen niet zonder hun ouders van het plein kunnen), podium, apparatuur, activiteiten en de bands.
Daarom wordt er € 5,- entree gevraagd in de vorm van een polsbandje. Dit polsbandje hebben de kinderen nodig om mee te mogen doen aan de activiteiten. 

 

Klik hier voor het Facebookevent