Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

FamiliePlein de Ossenmarkt Koningsdag


Aanstaande koningsdag wordt de Ossenmarkt weer omgetoverd tot het ‘FamiliePlein’. Dit plein staat geheel in het teken van veiligheid en geborgenheid maar bovenal héél veel gezelligheid.
Het FamiliePlein zal worden afgezet zodat kinderen veilig kunnen spelen en ouders onbezorgd kunnen genieten.

Vanaf 13.00 uur barst het feest los. Om 13.30 uur trapt de ‘Coolkids Party’ af met een waanzinnig dans- en zingfeest. Aansluitend, rond de klok van 16.00 uur zal Soulband Reflections een swingende show weggeven voor alle ouders onder ons.

 

Voor de kleintjes zijn er talloze activiteiten te doen. Zo kunnen zij  zich de gehele middag vermaken met onder andere midgetgolf of pannavoetbal. Er zijn knutsel- en klushoeken. Én bovendien zijn er maar liefst 3 (!) springkussens aanwezig. De prijsuitreiking van de vooraf getekende kleurplaten vindt plaats op het Familieplein tussen 15.30 en 16.00 uur.
Indien het op deze prachtige dag minder mooi weer is, zullen de meeste activiteiten op het FamiliePlein toch doorgaan. Daarnaast wordt de grote zaal van Het Heerenhuis (op steenworp afstand van de Ossenmarkt) omgetoverd tot kinderparadijs.