Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

Eten en drinken

Het HeerenHuis, gevestigd in een prachtig grachtenpand aan de Spilsluizen in Groningen, is een unieke locatie voor het geven van een heerlijk diner of een gezellige borrel. De parkeergarage Ossenmarkt ligt om de hoek, en binnen 2 minuten lopen staat u op de Grote Markt in het stadscentrum van Groningen. Tevens beschikt Het HeerenHuis over een acht- tal zalen, variërend van 8 tot 500 personen, die voor recepties, feesten, bijeenkomsten en vergaderingen gereserveerd kunnen worden.

 

Lunch

Van maandag tot zaterdag is er een mogelijkheid te lunchen van 12.00uur tot 14.30uur. Voor grote groepen of een klein gezelschap, Het HeerenHuis heeft voor iedere doelgroep een gepaste lunch. Tevens beschikt Het HeerenHuis over draadloos internet in het restaurant. Voor grote groepen is het tevens mogelijk een lunchbuffet te serveren. Voor specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met Het HeerenHuis.

 

Borrel

Wanneer u een borrel wilt organiseren voor een groot of klein gezelschap bent u bij Het HeerenHuis aan het goede adres. Een borrel kan gehouden worden in het gezellige café of in een aparte zaal met een eigen bar. Een goede afluiting van een vergadering, symposium of als start voor een promotiediner.

 

Diner

De keuken is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 17.00uur tot 21.00uur. Zowel grote gezelschappen als kleine groepen zijn bij Het HeerenHuis van harte welkom, voor een betaalbare culinaire verrassing. Voor grote groepen is het tevens mogelijk een buffet te serveren. Bij specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met Het HeerenHuis.