Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

Ik hou van Holland Dinerspel

Bent u op zoek naar een echt oer-Hollands avondje, gezellig met familie, vrienden of collega’s? Zoek niet verder!  Wij hebben namelijk dé ingrediënten voor een geslaagde avond: Met een professionele acteur, professionele spelmaterialen, ondersteund door muziek- en videofragmenten zorgen wij voor dat uw gasten zich opperbest vermaken!

 


U wordt deze avond in teams onderverdeeld, met ieder een teamcaptain. In drie rondes gaat u de strijd aan met uw tegenstanders,  Tussen elke ronde kunt u heerlijk genieten van het drie gangen diner. Kunt u even tot rust komen en de tactieken bespreken met uw team bespreken! Heeft u genoeg kennis van ons koude kikkerlandje? Hoe zit het met uw algehele kennis, uw kennis van BN-ers en de taal? Bent u stressbestendig, of scoort u toch liever punten met het karaoke-onderdeel?

 


De spanning stijg gedurende de avond, want welk team zal na het dessert met de meeste punten de eindstreep over gaan, en naar huis gaan met de prijs? Deze oer-Hollandse avond gaat zeker de boeken in! Gezelligheid en plezier gegarandeerd! 

 

 

Ik hou van Holland Dinerspel arrangementen*:

   
15 t/m 25 personen Prijs p.p.
Dinerspel € 57,00
   
26 t/m 40 personen Prijs p.p.
Dinerspel € 55,00
   
40+ personen Prijs p.p.
Dinerspel € 52,00

 

 

* Te boeken vanaf 15 personen

 

Voor vragen over overige arrangementen, een vrijblijvende offerte of reservering neem contact op met Het HeerenHuis