Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

GPS Game

Spanning!

 

Een leuke, actieve en spannende invulling voor je dag met je team, vrienden, familie of collega’s. Met een GPS en mobiele telefoon ga je in de stad op zoek naar geheime locaties en aanwijzingen, om de winnaar van de dag te worden! Er zijn drie verschillende tochten die allen even spannend zijn! 

 

 

De Moordzaak
Houdt uw team van raadsels, spanning en snelheid? Dan is De Moordzaak wat voor u! Verzamel locaties om tot de naam van de Moordenaar te komen. Deze gevonden? Dan zal er een grote run zijn op het Moordwapen! Wie vindt het wapen het eerst en wie gaat er met de hoofdprijs vandoor? Tactisch punten verzamelen zal van groot belang zijn!

 

Durven! Denken! Doen!
Een spel met actie. U houdt van creativiteit, spanning en raadsel, maar ook van actief bezig zijn. Dan is deze GPS Tocht voor u. U zult verschillende opdrachten tegenkomen, die te maken hebben met opdrachten durven of gewoon doen. Maar ook uw geheugen zal getraind worden.
 


De Deadline

Tijd, tijd, tijd.... Een GPS Tocht die uw hartslag sneller doet kloppen. Heeft uw team de juiste opdracht, binnen de juiste tijd behaald? Een GPS Tocht met de tijd als druk, waar strijd voorop staat!

 

 

   
GPS arrangementen* Prijs p.p.
GPS tocht + Lunch buffet Vanaf € 36,25
GPS tocht + High tea Vanaf € 39,50
GPS tocht + Diner t/m 25 personen Vanaf € 46,50
GPS tocht + Diner vanaf 25 personen Vanaf € 44,50

 

* Te boeken vanaf 10 personen

 

Voor vragen over overige arrangementen, een vrijblijvende offerte of reservering neem contact op met Het HeerenHuis