Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

Egyptische buikdans

Oriëntaalse dans (vooral Egyptische buikdans) is een eeuwenoude, levendige dansvorm, ook bekend als Raqs Sharqi of Oriëntaalse BuikDans. Het unieke van deze dans is het samenspel tussen; spanning en ontspanning, stevige ‘aardse’ en sierlijke bewegingen, vurigheid en gevoel, ritme en melodie. Buikdansen is een danskunst, waar entertainment zeker deel van uitmaakt, maar die niet erotisch bedoeld is. Het belangrijkste is dat je kunt dansen daar waar je je het prettigst voelt: van swingende heupen op oriëntaalse buikdansfeesten tot optredens op het podium.

 

De workshop is voor iedereen: jong of oud, man of vrouw met verschillende culturele achtergronden.

 

De workshop is ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten (alleen vrouwen), kinderworkshops, verjaardagen etc. Wat is er spannender dan deze sierlijke, soms mysterieuze en uitgelaten dans zelf uit te proberen? Op een prettige manier kun je kennismaken met de basistechnieken, muziekstijlen en ritmes van de Egyptische buikdans. Een open sfeer, mooie muziek, vrolijk rinkelende belletjes en vooral heel veel dansplezier, komen natuurlijk voor alles! De workshops worden aangepast aan de doelgroep, tijd en hoeveelheid mensen.

 

Buikdans arrangement
Tijdsduur: 1,5 uur
Aantal personen: vanaf 10 personen

  • Inclusief professionele begeleiding
  • Sfeervolle dansruimte in Het HeerenHuis
  • inclusief 2 drankjes Hollandse bar en bitterballen na afloop 

Prijs per persoon: € 25,- per persoon

 

Aanbiedingen in combinatie met lunch of diner:
Buikdansen inclusief lunch: vanaf € 28 per persoon, exclusief drankjes
Buikdansen inclusief 3gangendiner: vanaf € 39,- per persoon, exclusief drankjes

 

Informeer naar de mogelijkheden via: info (@) hetheerenhuis.com of 050-3120438, of klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Reservering voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!