Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

Tango Workshop

Bij ‘tango’ denk je waarschijnlijk aan een strakke, serieuze dans. Maar in werkelijkheid is tango juist een veelomvattend, stijlvolle dans met ruimte voor variatie en improvisatie.


De dans is voor iedereen, jong en oud, met of zonder danservaring. In de cursus maak je op een eenvoudige en rustige manier kennis met de muziek, basisfiguren, danshouding en het opwindende samenspel tussen leider en volger. De tangoworkshops worden gegeven in een mooie sfeervolle danszaal in restaurant Het HeerenHuis.

 

Een tango workshop is te combineren met een diner, een High Tea of een lunch. Ook kunt u de tango workshop combineren met een andere workshop. Alles is mogelijk. Een tango workshop is een leuke activiteit voor een vrijgezellenuitje, als verenigingsactiviteit, bedrijfsuitje of gewoon gezellig met vriendinnen.
 

Tango arrangement
Tijdsduur: 1,5 uur
Aantal personen: vanaf 10 personen

  • Inclusief professionele begeleiding
  • Sfeervolle dansruimte in Het HeerenHuis
  • inclusief 2 drankjes Hollandse bar en bitterballen na afloop

Prijs per persoon: € 27,50 per persoon

 

Informeer naar de mogelijkheden via: info (@) hetheerenhuis.com of 050-3120438, of klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Aanbiedingen in combinatie met lunch of diner:
Tango workshop inclusief lunch: vanaf € 30 per persoon, exclusief drankjes
Tango workshop inclusief 3gangendiner: vanaf € 41,- per persoon, exclusief drankjes

 

Reservering voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!