Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

Rondvaart Sloep

Geniet van Groningen op een orginele reddingssloep

Maak met deze boot, van uw evenement, een onvergetelijke dag in de Groningse grachten.

 

Tijdens de rondvaart, in een gerestaureerde orginele reddingssloep, ondekt u de grachten van de stad Groningen. Een bijzondere ervaring, want vanaf het water beleeft u de stad heel anders. U vaart tijdens de tocht door de grachten, langs mooie grachtenpanden en Groningse bezienswaardigheden.

 

Een rondvaart in deze boot door Groningen is een heerlijke manier om samen met vrienden, familie of collega’s de Groningse grachten te ontdekken op een mooie middag of avond. Dit wordt nog beter onder het genot van een hapje en een drankje. Er zijn diverse mogelijkheden om op de sloep catering te verzorgen voor een compleet verzorgde avond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een borrel te geven op de boot. Leuk om te doen met een vrijgezellendag, feest, verjaardag, familiedag of een gezellige dag met vrienden. Ook kunt u de boottocht combineren met een andere workshop. Alles is mogelijk!  Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons kenbaar maken, zodat wij u een gezellige dag ‘op maat’ kunnen aanbieden.

 

Kosten van de sloep

Eerste uur inclusief schipper* € 95,00
Het volgende uur inclusief schipper* € 60,00

*De kosten voor de sloep zijn exclusief consumpties en hapjes

 

Aantal personen 
De HeerenSloep heeft een maximale capaciteit van 20 à 24 personen, ook met een klein groepje maken we het gezellig! 

 

Catering aan boord
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor catering aan boord. 

 

Het weer  
Als er echt Hollands weer wordt verwacht , dan kunt u de vaart tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. 

 

  • Als u de vaart tussen 48 uur en 2 uur van te voren annuleert, dan brengen wij de kosten voor de huur van de sloep in rekening. Maar…. u kunt er dan ook voor kiezen om deze kosten ‘op te maken’ in Het HeerenHuis door gezellig te komen borrelen, lunchen of dineren in ons gezellige Grand Café/Restaurant. 

 

  • Wanneer u minder dan 2 uur voorafgaand aan de reservering annuleert, zijn wij genoodzaakt 100% van de huur van de sloep in rekening te brengen. 

 

 

 

Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen of een reservering te plaatsen. Graag ontvangen wij u bij ons aan boord en maken van uw uitje een onvergetelijke dag!