Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

Groepen  

Het HeerenHuis, gevestigd in een prachtig grachtenpand aan de Spilsluizen in Groningen, is een unieke locatie voor het geven van een heerlijk diner, lunch, een gezellige borrel, een personeelsuitje of een bedrijfsfeest. Parkeergarage de Ossenmarkt ligt om de hoek en binnen 2 minuten staat u op de Grote Markt. Binnen geniet u van de warme sfeer van het Grand Café en buiten is het heerlijk vertoeven in de zon op ons terras aan de gracht. Naast het gezellige Grand Café en grote terras hebben wij 8 verschillende, klassieke zalen, die voor uiteenlopende doeleinden gereserveerd kunnen worden. 

 

Wij gaan graag in overleg om uw wensen te bespreken. Neem vrijblijvend contact op en ontvang een offerte op maat via: contact

 

Lunch
Lekker en uitgebreid lunchen in ons sfeervolle Grand Café of bij mooi weer op ons terras. Voor groepen vanaf 20 personen kunnen wij bijvoorbeeld onderstaande lunchbuffetten serveren.Voor specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen. Wij denken graag mee! 
Download hier onze lunchbuffetten (onder voorbehoud). 

 

Diner
Uit eten met een kleine of juist met een hele grote groep? Diverse van onze zalen kunnen in een oogwenk omgetoverd worden tot sfeervolle dinerkamers, zo kun je als groep heerlijk genieten van een besloten diner. Zit je als groep liever in ons Grand Café? Geen probleem, mits er voldoende plaats is. In de zomer is ons terras dé plek waar je als groep heerlijk kunt genieten van een barbecue of een 3gangendiner. Voor specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen. 

Download hier onze menusuggesties/3gangen keuzemenu's (onder voorbehoud)
Download hier onze buffetten (onder voorbehoud)
Download hier onze barbecuemenu's (onder voorbehoud) 

 

Borrel
Wanneer u een borrel wilt organiseren voor een groot of klein gezelschap bent u bij ons aan het goede adres. Een borrel kan gehouden worden in het gezellige café of in een aparte zaal met een eigen bar. Het Grand Café beschikt bijvoorbeeld over een apart hoekje, waar u met een gezelschap tot 20/30 personen gezellig kunt borrelen. Zo zit u wel met uw eigen groep bij elkaar, maar nog wel in de gezellige sfeer van het Grand Cafe. Daarnaast is het mogelijk om het gehele Grand Café af te huren voor een besloten borrel/feest. Voor een groter gezelschap hebben wij de klassieke HeerenZaal, prachtige danszaal met eigen bar. 

Download hier onze hapjesarrangementen (onder voorbehoud) 

 

 

Groepsarrangementen 

Een prachtig pand in centrum Groningen, spannende én ontspannende activiteiten, gecombineerd met heerlijk eten..

Het HeerenHuis stelt complete dagarrangementen samen voor bijvoorbeeld uw teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenclub. 


Wilt u zelf uw eigen arrangement samenstellen? Dat kan! Kijkt u dan op de pagina 'EventHuis' voor ons volledige aanbod van groepsarrangementen of klik hier: EventHuis

 

 

Tijdreis arrangement (vanaf 15 personen) 

14.30 - 15.00 uur: ontvangst met koffie/thee

15.00 - 17.30 uur: Een leuk interactief spel door de binnnenstad van Groningen. Tijdreis met Tijdreisbureau: Wie was Rabenhaupt? Waar liggen de bommen? En hoe zat het ook alweer met café Bommen Berend? Tijdreis 1672 brengt je terug in de tijd en aan het eind van het spel is duidelijk wie ‘het beleg’ verloren heeft. http://tijdreisbureau.nl/ 

17.30 uur: Afsluiten met een BBQ op het mooie terras van Het HeerenHuis, inclusief 3 drankjes per persoon 

Totaal per persoon: € 50,- per persoon 

 

 


QuizDiner arrangement (vanaf 20 personen)

17.00 - 18.00 uur: Inloop en ontvangst met een drankje 

18.00 - 22.00 uur: Quizronde 1, voorgerecht, Quizronde 2, hoofdgerecht, Quizronde 3, nagerecht, Prijsuitreiking 
Klik hier voor meer informatie over het QuizDiner. 

Inclusief:

  • Een overheerlijk 3gangenmenu
  • Gezellige quiz met begeleiding door quizmaster
  • leuk prijsje voor de winnaars 
  • 5 consumpties per persoon 

Totaal per persoon: € 50,-

 

 

Interesse? 

Neem dan contact met ons op via info (@) hetheerenhuis.com of telefonisch via 050-3120438